Pro-actief - Preventief - PRO JIJ!

Integraal therapeutisch centrum

Gezondheidsscan
Laboratoriumonderzoek

Om de oorzaak van uw klachten te achterhalen, bij onbegrepen klachten of voor preventieve doeleinden is het soms aangewezen aanvullend laboratoriumonderzoek te laten verrichten.Pro Health Medical , het labo waar Het Gezondheidshuis mee samenwerkt, biedt meer dan 2000 testen en is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het onderzoek naar Voedselovergevoeligheden en de Ziekte van Lyme. Heeft u een tekenbeet gehad? Heeft u een teek opgelopen en wilt u deze laten testen op Borrelia?

ZIEKTE VAN LYME geeft verschillende klachten en symptomen, die per patiënt kunnen verschillen.

EM (rode kring), Huiduitslag, Koorts, grieperigheid, Gewrichtsklachten, Halfzijdige gezichtsverlamming, … Onderzoek naar een besmetting met de Borrelia bacterie is een moeilijk punt. Pas na 4-8 weken kunnen er anti-stoffen worden ontdekt. Maar wat als deze test negatief is en de klachten blijven aanhouden? Dan heeft Pro Health Medical als specialist op testen van Lyme/Borrelia zeer uitgebreide verdere onderzoeken.

TEKENONDERZOEK Wilt u zo snel mogelijk weten of de teek die u heeft opgelopen besmet was?

Dan kunt u deze gewoon, in een plastic verpakking of potje inleveren bij Het Gezondheidshuis. Omdat men na een tekenbeet niet direct kan laten testen op Lyme, bestaat tevens de mogelijkheid de teek zelf te laten onderzoeken, zodat u snel op de hoogte bent van eventuele besmetting. Deze wordt door het labo onderzocht op Borrelia en co-infecties. Het resultaat krijgt u dan via mail thuisgestuurd.

VOEDINGSINTOLERANTIES kunnen leiden tot tal van onbegrepen klachten, waarvan de symptomen pas uren tot dagen later optreden.

Voedselallergie kan de meest uiteenlopende klachten veroorzaken, gaande van astma, CVS, concentratiestoornissen tot darmproblemen, depressies, hyperactiviteit, slaapstoornissen, gewichtscontroleproblemen, vocht vasthouden, winderigheid…. Bij deze vertraagde voedselallergie is het vaak zeer moeilijk de uitlokkende factor(en) vast te stellen. De Screening , verschaft u hierin duidelijkheid, zodat wij de juiste voedingsaanbevelingen direct kunnen inzetten.

  Neem contact met ons op voor meer info of een afspraak. Dit kan eenvoudig door op deze link te klikken of telefonisch contact te nemen