Pro-actief - Preventief - PRO JIJ!

Integraal therapeutisch centrum

Gezondheidstrajecten

Gezondheidstrajecten

Wilt u 's ochtends weer fris en vitaal uit bed springen? Wilt u een oplossing voor allerlei vage klachten? Wilt u inzicht in de oorzaken van uw klachten en zelf kleine verstoringen leren verhelpen? Of professionele ondersteuning bij reeds bestaande aandoeningen en verlichting van pijn?

Jij staat centraal

Jouw unieke verhaal in combinatie met jouw persoonlijke Gezondheidsscan en bevindingen, wijzen ons de weg naar de oorzaak van jouw huidige fysieke of mentale klachten en zijn essentieel voor het opstellen van een effectief behandelplan op maat van jouw lichaam!

Elk behandelplan is even uniek als jijzelf. Twee personen met dezelfde klachten,krijgen elk hun persoonlijke behandelplan, geschoeid op de leest van hun individuele verhaal.

In deze werkwijze schuilt de kracht en de visie van Het Gezondheidshuis, gedeeld door al onze therapeuten.

Totaalaanpak voor het beste resultaat

Wij kijken naar jouw lichaam in zijn totaliteit en maken gebruik van praktische, wetenschappelijk onderbouwde therapie├źn, van voeding en specifiek gerichte suppletie, beweging, sociale interventies tot stressreductie via Hartcoherentie en meer, om jou op natuurlijke manier te begeleiden naar de beste versie van jezelf.

Je krijgt via deep learning, inzicht in de (belemmerende) werkingsmechanismen van je lichaam en we voorzien je van makkelijk toepasbare, praktische tools, zodat jijzelf terug controle krijgt over jouw gezondheid.

Je intake-gesprek als eerste stap naar meer vitaliteit

Wil jij fit en energiek in het leven staan? Dan beginnen we met een uitgebreid intake-gesprek.

Wat gaan we doen?

  • We luisteren met aandacht naar jouw klachten, jouw verhaal, jouw wensen.
  • We overlopen samen de ingevulde vragenlijsten.
  • Je krijgt uitleg over jouw persoonlijke behandelplan.
  • Je krijgt jouw persoonlijke map mee naar huis, met al je resultaten, handige tools voor thuis en je persoonlijke behandelplan.
  • We maken praktische afspraken omtrent je verdere opvolging.

Ben jij klaar om je eerste stap te zetten? Neem dan gerust contact met ons op.