Pro-actief - Preventief - PRO JIJ!

Integraal therapeutisch centrum

Over

Over Chris

Al van kindsbeen af was ik dol op vakken als biologie, fysica en genoot van de lessen ontleedkunde. Maar ik was óók dol op kinderen en studeerde een tijd Pedagogische Wetenschappen, voorafgegaan door de praktijk onder de vorm van 2 prachtige zonen en een prachtige dochter. De wereld op zijn kop.Mijn allerdiepste wens: het wonder – mens- helpen gezond te blijven, heeft zich in mijn leven eerst vertaald in meer dan 23 jaren werken als manager medical division in zowel pharmaceutische als niet-pharmaceutische setting, gevolgd door de studie Orthomoleculaire Wetenschappen, klinische PNI en ontelbare nascholingen. Ik studeer(de) graag en nog steeds…

Passie is passie is passie...

Als moeder en grootmoeder realiseer ik me het onschatbare belang van natuurlijke, preventieve gezondheidsbegeleiding, van inzicht in je eigen gezondheid, van het kunnen lezen van je eigen gebruiksaanwijzing om gezond, fit en helder van geest te blijven tot op je oudste dag. Vanuit passie en mijn diepste wens u allen gezond en welvarend te zien, is Het Gezondheidshuis ontstaan. Zorg goed voor jezelf, je bent je eigen dierbaarste bezit en wees lief voor elkaar.

Alle facetten van uw gezondheid onder één dak

Bij Het Gezondheidshuis helpen we je op een natuurlijke manier terug op het gezonde pad. Vanuit een samenwerking tussen diverse disciplines binnen de gezondheidszorg bieden wij u een integrale ondersteuning bij het herstel en behouden van optimale gezondheid, stemming en energie.De combinatie van orthomoleculaire wetenschappen, klinische PNI, psychologie, voedings-en bewegingswetenschappen en evolutiebiologie, wordt oplossingsgericht en preventief toegepast op maat van jouw lichaam. Zo zorgen we voor een natuurlijk en optimaal resultaat.