Over Carola

Missie

Mijn missie is om meer voedend bewustzijn te creëren. Om zelf keuzes te kunnen maken in een wereld waarin je makkelijk verleid wordt om keuzes te maken die een ander goed vindt voor jou. Er is er maar één die weet wat goed is en dat ben je zelf. Soms heb je het even nodig om wakker te worden, te leren en te ontdekken wat voedzaam is voor jou. Dat is wat ik doe en die basis geef ik je mee. Daarna kan je op eigen (levens)kracht verder.

Gave

Mijn gave is om verder te kijken dan dat wat de buitenkant laat zien. Dieper te duiken met mijn nieuwsgierigheid om de vraag achter jouw vraag te ontdekken en om te horen wat er niet verteld wordt maar er wel is. Met respect voor jou stel ik directe, duidelijke en krachtige vragen. Ik draai niet om de kern heen en met alle woorden en beelden die je mij laat “zien” maken we samen de film compleet. De hoofdrol in de film heb jij. Jij gaat vol in de spotlights staan. Door samen naar de film te kijken komen we tot het script welke past bij jou.

Voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden waarvoor je bij mij terecht kunt check onderstaande websites

Sonnevelt Opleidingen – opleiding natuurvoedingsadvies – www.sonnevelt.nl

Carola Derksen – Personal Food Training – www.caroladerksen.nl

Project Stress –  Samen stress bespreekbaar – www.projectstress.nl

Wie is Carola?

Geboren in 1969 en vitaal en sprankelend in hart en geest. Mensen omschrijven me als een docent/trainer met een scherp oog voor dat wat voeding nodig heeft, kPNI therapeut die de basis niet vergeet, Mental coach die wakker schudt wat mag ontwaken, stresswarrior die stress bespreekbaar maakt zodat je er ook echt wat mee kan, 1-op-1 trainer met aandacht, inspirerend en energieke spreker, de schop onder je kont met humorcoach, een alles mag er zijn en vind niets gek trainer, en een mens met veerkracht, aanstekelijke energie en levenskracht.

Ik heb een groot aantal opleidingen, trainingen , cursussen en workshops gevolgd. Voor de droge opgaaf daarvan verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn pagina. Naast dat vind je het wellicht leuk om te weten dat ik tientallen boeken gelezen heb over voeding, coaching, heling, zelf ontwikkeling, stress. Met een positief kritische blik heb ik ze verslonden en eruit meegenomen wat ik waardevol vind. Dat deel ik graag met je en jij bepaalt dan de waarde voor jou. Ik omring me graag en werk graag samen met mensen die anders durven te kijken. Mijn motto is dan ook “wie anders kijkt ziet meer”.

Foto Carole van het Gezondheidshuis