Pro-actief - Preventief - PRO JIJ!

Integraal therapeutisch centrum

Werkwijze

Wilt u 's ochtends weer fris en vitaal uit bed springen? Wilt u een oplossing voor allerlei vage klachten? Wilt u inzicht in de oorzaken van uw klachten en zelf kleine verstoringen leren verhelpen? Of professionele ondersteuning bij reeds bestaande aandoeningen en verlichting van pijn?

Jij staat centraal

Jouw unieke verhaal in combinatie met jouw persoonlijke Gezondheidsscan en bevindingen, wijzen ons de weg naar de oorzaak van jouw huidige fysieke of mentale klachten en zijn essentieel voor het opstellen van een effectief behandelplan op maat van jouw lichaam!Elk behandelplan is even uniek als jijzelf. Twee personen met dezelfde klachten,krijgen elk hun persoonlijke behandelplan, geschoeid op de leest van hun individuele verhaal.In deze werkwijze schuilt de kracht en de visie van Het Gezondheidshuis, gedeeld door al onze therapeuten.

Totaalaanpak voor het beste resultaat

Wij kijken naar jouw lichaam in zijn totaliteit en maken gebruik van praktische, wetenschappelijk onderbouwde therapieën, van voeding en specifiek gerichte suppletie, beweging, sociale interventies tot stressreductie via Hartcoherentie en meer, om jou op natuurlijke manier te begeleiden naar de beste versie van jezelf. Je krijgt via deep learning, inzicht in de (belemmerende) werkingsmechanismen van je lichaam en we voorzien je van makkelijk toepasbare, praktische tools, zodat jijzelf terug controle krijgt over jouw gezondheid.

Je intake-gesprek als eerste stap naar meer vitaliteit

Wil jij fit en energiek in het leven staan? Dan beginnen we met een uitgebreid intake-gesprekWat gaan we doen?

  • “Wat heb je nodig?” staat centraal.
  • We luisteren met aandacht naar jouw klachten, jouw verhaal, jouw wensen.
  • We bespreken naast uw doelstellingen, onze werkwijze en de vrijblijvende onderzoeksmogelijkheden.
  • We maken een Functionele Gezondheidsscan, waarvan de resultaten, handige tools voor thuis en startersplan direct besproken worden. Uw gemeten resultaten worden direct uitgeprint en u kunt deze gelijk mee naar huis nemen.
  • We maken praktische afspraken omtrent je verdere opvolging.

  • Duur : 60 min
  • Kostprijs: 147 euro

Omdat het afnemen van de Functionele Gezondheidsscan met de Multi scan Pro uw persoonlijke aanwezigheid in de praktijk vereist, is dit voor nu niet mogelijk. Het intake gesprek zonder Functionele Gezondheidsscan gaat nu via de telefoon en is gratis.


Ben jij klaar om je eerste stap te zetten? Neem dan gerust contact met ons op.